Ny reiseguide om Mexico

Mexico seiler opp til å bli en av favorittreisemålene til nordmenn, som rømmer unna kuldegrader i jakt etter sol og varme. Vinteren 2010/2011 ser Mexico virkelig ut til å ta opp kampen mot de tradisjonelle reisemålene, som Thailand, Egypt og Kanariøyene. De fleste charterselskaper har nå satt opp direktefly fra Norge til Cancún på Yucatán-halvøya, noe som så klart gjør reisen mye enklere. Men Mexico er mye mer enn bare Yucatán og Riviera Maya. I denne reiseguiden vil du kunne lese om massevis av steder i Mexico.

Noe av det mest eksotiske feriestedet i sin tid, må jo ha vært Acapulco. Byen på Stillehavskysten lever fortsatt i beste velgående, og er sammen med Puerto Vallarta, Cabo San Lucas og Mazatlan, meget populære reisemål. Her vil de kunne lese om disse, og andre flotte feriesteder som Playa del Carmen eller Tulum hvor bildet over her er tatt.

Mayariket var i sin tid en av de største sivilisasjonene i hele verden, og selve symbolet til Mayaene, Chichén Itza er kåret til et av verdens største underverker. Et besøk til denne oltidsbyen bør være obligatorisk, i hvert fall hvis du skal bo på Yucatán-halvøya. Men det finnes også massevis av andre aktiviteter her. Besøk vannparkene Xcaret eller Xel-Há, og svøm med delfiner eller et mangfold av fisker i alle regnbuens farger.

Øya Cozumel ligger en halvtimes fergetur utenfor Playa del Carmen, og her kommer mange av cruisebåtene som seiler i Karibia innom. Eller hva med et besøk til kanskje verdens største by, Mexico City. Dette er bare litt av hva en ferie i Mexico kan by på, og flere tips kommer i denne reiseguiden. God ferie til Mexico!